Oppermachtige ballen

Zondag 30 september 2018

Hé Brett, heb jij die column van Youp uit Holland gelezen? Die vent die snapt ons tenminste. Al dat gejank van die wijven over iets wat ze 35 jaar geleden met hun dronken hoofd gewoon ondergingen. Spelbrekers, dat zijn ze.

Ja, ongelooflijk he Donald! Ben ik opeens de bad guy. Snap jij het nog? Heb ik me al die tijd schijnheilig aan alle regels van de kerk en staat gehouden. Maar nee hoor, dat was voor mevrouw niet genoeg. Ik had ook nog op haar moeten letten en aan haar wurmende lijf en lijkbleke kleur moeteen zien en raden dat ze het echt niet wilde. Serpenten, dat zijn het. Net als Eva. Je eerst verleiden en vervolgens sta jij voor schut met een lendendoekje voor je leuter.

Zondag 7 oktober 2018

Donald zit nog steviger op zijn Trump Troon en Brett kan levenslang oordelen over Adam en Eva zaken.

Een gedachte over “Oppermachtige ballen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.